Капитанът на Сенегал Калиду Кулибали определи вратаря Едуар Менди за

...
Капитанът на Сенегал Калиду Кулибали определи вратаря Едуар Менди за
Коментари Харесай

Не е Мане: Ето кой е големият герой за Сенегал!

Капитанът на Сенегал Калиду Кулибали дефинира вратаря Едуар Менди за „ най-хубавия в света “, откакто отборът завоюва Купата на африканските народи против Египет за първи път в своята история.
Сенегалците победиха след нулево тъждество в постоянното време и продълженията, след което се стигна до рулетката на дузпите, където техният вратар – стражът на Челси Едуар Менди, блесна за триумф с 4:2.
Говорейки след мача, централният бранител на Наполи отпразнува тяхната победа. „ Щастливи сме. Знаехме, че ще бъде мъчно да спечелим Купата на Африка, само че през днешния ден го направихме. Нашият отбор заслужаваше да победи с тази купа. От дълго време чакахме този миг и в този момент го постигнахме. Този тим е необикновен “, сподели Кулибали.
Предвид събитията за триумфа, той засипа с похвали Менди. „ Мачът и шампионатът бяха сложни. Спечелихме трофея с нашия отбор и мощ. Нашият вратар е най-хубавият в света и ние съумяхме да вдигнем купата “, добави бранителят.
„ Горди сме. Никога не бяхме печелили шампионата преди. Работихме в действителност доста интензивно, с цел да вдигнем този трофей и през днешния ден спечелихме като колектив и като страна – тъкмо поради това съм супер горделив. Изпълнителите на дузпите се оправиха в действителност доста добре, дадох всичко от себе си, с цел да спася една и го направих, тъй че съм супер благополучен “, добави Менди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР