Капитанът на Полша Роберт Левандовски остана много разочарован от отпадането

...
Капитанът на Полша Роберт Левандовски остана много разочарован от отпадането
Коментари Харесай

Левандовски: Нещата можеха да се развият по различен начин

Капитанът на Полша Роберт Левандовски остана доста отчаян от отпадането на неговия отбор от Световното състезание в Катар след загубата от Франция с 3:1 преди минути. Нападателят на Барселона означи две попадения на Мондиал 2022 и съобщи, че играчите са дали всичко от себе си, само че попадението на Оливие Жиру тъкмо преди почивката е повлияло извънредно неприятно. 
 Исторически гол на Жиру и ослепителен Мбапе класираха Франция за четвъртфиналите Исторически гол на Жиру и ослепителен Мбапе класираха Франция за четвъртфиналите
“Ако погледнем през призмата на дуела, ние дадохме всичко от себе си. Създадохме няколко положения, изключително през първото полувреме. Борихме се, опитвахме да се надиграваме, само че това не беше задоволително. В края на мача вкарахме, което също беше позитивно. Жалко бе за този първи гол. Имаше миг, в който се дръпнахме прекалено много, а французите се възползваха от това. Случва се. Ако бяхме вкарали при някое от нашите положения, нещата можеха да се развият по друг метод. Просто нямахме задоволително качество през днешния ден, с цел да стигнем до освен това, ” съобщи Левандовски.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР