Капитанът на обяви, че нулевото равенство срещу на “Армията” е

...
Капитанът на обяви, че нулевото равенство срещу на “Армията” е
Коментари Харесай

Илиев: ЦСКА афишира, че ще детронира Лудогорец, трябваше да ги попарим, но не летим в облаците

Капитанът на разгласи, че нулевото тъждество против на “Армията” е справедливо. Полузащитникът се оплака от голямото количество отсъдени нарушавания и добави, че алените е трябвало да създадат повече в този конфликт, защото те афиширали упоритости да детронират, а пловдивчани “не летят в облаците”.

“Изключително малко смислени неща предвид на заряда и предвид на маниера на свирене на съдията. Своеобразен връх. 1850 фаула. Това е някакъв връх. Когато би трябвало да се дадат картони - не се дават, когато не би трябвало да се дадат… Но както и да е. Отиваме в друга тематика.

Имахме късмет да отбележим и ЦСКА имаше две-три половинчати положения. Нямаше да е справедливо, в случай че някой бе победил.

Хващахме разредена отбраната на ЦСКА, само че не съумяхме да ги отиграем. В една обстановка извадиха шанс, само че равенството влиза в нашите проекти. Да не забравяме, че игарем с ЦСКА на “Армията”.

ЦСКА обявява огромни упоритости на детронира Лудогорец. Ние не летим в облаците. Те трябваше да създадат освен това. Ние трябваше да развием по-добре няколко контраатаки, с цел да ги попарим и след това да ни е по-лесно. Двата отбора дадоха всичко от себе си, имаше борба за всяка педя терен.

Срещу Лудогорец последните години им сътворяваме най-вече главоболия, побеждаваме ги постоянно. Срещу ЦСКА единствено един път загубихме последните години, и то след доста заболели от коронавирус и съдийско рамо.

Сезонът е повече от добър за нас. Нещата, които вършим са повече от сполучливи. Трябва да задържим тези позиции. Когато сме посочени за любимци, би трябвало да печелим мачовете си, тъй като това ни липсва - постоянството”, сподели Димитър Илиев. efbet Лига 20 кръг, събота 6 март  ЦСКА-София 0:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР