Капитанът на несъществуващия вече тим на Царско село - Мартин

...
Капитанът на несъществуващия вече тим на Царско село - Мартин
Коментари Харесай

Кавдански: Яфа са го били на паркинг, защото е закачал чужда жена

Капитанът на несъществуващия към този момент отбор на Царско село - Мартин Кавдански, разяснява скандалната обстановка с сътрудника му Яфа и изпуснатата дузпа против Локомотив (София). Бранителят разкри някои много любопитни детайлности пред сътрудниците от " Гонг ".

" След като отсъдиха дузпа в последната минута в наша изгода, треньорът ме извика и ми сподели, че Ботев Враца водят с 5:3. Това означаваше, че сме изпаднали и е без значение дали ще победим. Затова ме попита дали желая да извърша тази дузпа. Като капитан и състезател с най-вече мачове за този тим, в случай че отбележа, аз да съм вкарал последния гол. Знаехме, че в случай че изпаднем, този тим към този момент няма да съществува. Искам да подчертая, че в случай че от тази дузпа зависеше нашето оцеляване, несъмнено, че щях да дам на различен да извърши тази дузпа. След като треньорът сподели ясно на всички, че аз ще извършвам дузпата, моят някогашен съотборник Яфа не се съобрази с неговото решение, което е закон, и ми сподели, че няма късмет да ми даде топката. Явно единствено той не беше схванал, че сме изпаднали и резултатът е без значение. Сигурно е бил пийнал от предходната вечер, тъй като е бил в столична дискотека до 4 часа сутринта.

Нашият президент Стойне Манолов чу диалога сред мен и треньора и бе склонен с него - че аз заслужавам да извърша тази дузпа без значение. Наглото държание и несъгласието на Яфа го предизвика да влезе на терена и да вземе топката от него. За страдание, вратарят хвана дузпата, само че както всички видяха, през първото полувреме избави още една. След това Яфа ме приветства иронично и това още повече вбеси президента.

След цялата драма излиза, че съм изпуснал тази дузпа преднамерено. Аз съм чист пред себе си, пред съотборниците си и пред фамилията си, тъй че съм подготвен когато и да е да ме разпитват от Прокуратурата или да ме тестват на детектор на лъжата.

Относно смешните обвинявания на Яфа, че някой го е заплашвал с ликвидиране - несъмнено се е объркал. Ще обясня за какво. Месец по-рано в столичен мол е закачал дамата, на който не би трябвало, и до момента в който са го били на паркинга, е чул, че " в случай че това се повтори, ще го убият ". Треньорът на вратарите бе раздразнителен от обстановката и му сподели да напусне терена ", добави Кавдански.
 Юсуфа Яфа за цирка с Царско село: Президентът се нахвърли върху мен, заплашиха ме с ликвидиране
Юсуфа Яфа за цирка с Царско село: Президентът се нахвърли върху мен, заплашиха ме с ликвидиране

Това ми пристигна прекалено много, споделя футболистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР