Капитанът на ЦСКА Петър Занев обяви, че срещу неговия тим

...
Капитанът на ЦСКА Петър Занев обяви, че срещу неговия тим
Коментари Харесай

Занев съзря конспирация срещу ЦСКА: Карат ни да играем на студ и жега

Капитанът на ЦСКА Петър Занев разгласи, че против неговия отбор има интрига. Причината е, че мачът против Славия в предходния кръг е трябвало да бъде отсрочен, а не да се организира при сняг и мраз. Защитникът добави още, че алените са карани да играят през лятото на жеги. Нещо, което вършат всички тимове от efbet Лига.

"Първите два кръга се направи всичко допустимо да се реши шампионата, само че победихме. Какво имам поради ли? Нормално ли е да играем на такива условия като на мача против Славия? След мача даже не ни взехте изявленията, тъй като беше доста студено. Лятото пък играем на 35 градуса ", съобщи се Занев.

За днешния дуел против Черно море бранителят съобщи: “Чакахме си момента. Ако би трябвало да съм почтен, не беше тъкмо това методът, по който планувахме да играем. Трябва да сме по-агресивни, да направляваме повече топката. Но против нас имаше мощен съперник.

Да се надяваме, че успехите с по 1:0 са шампионски. Не би трябвало да се лъжем. Имаме да подобряваме доста неща в играта Първото полувреме бяхме много сковани. Казах на почивката, че би трябвало да се отпуснем. Разбрахме, че Лудогорец направи неверна стъпка и трябваше да победим непременно.

В Разград желая да играем добре и да победим, с цел да стане забавно първенството”, сподели Занев, след което разяснява разтърсванията на “ "Армията " поради отдръпването на Гриша Ганчев.

"Неприятни са тези неща, имаме три месеца и ще създадем всичко допустимо да станем първенци. За нас самите, за клуба, за почитателите, за господин Ганчев. За нас неговото решение бе изненада, само че с играта си ще се опитаме да го накараме да остане. Не съм разговарял с него ".

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР