Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов обяви, че

...
Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов обяви, че
Коментари Харесай

Ивелин Попов обяви, че се отказва от националния отбор

Капитанът на националния тим по футбол Ивелин Попов разгласи, че напуща отбора. Той уточни, че евроквалификацията против Чехия ще бъде последният му мач с националната фланелка. Двубоят е на следващия ден, 17 ноември, в София. Звездата на Ростов дебютира за А-отбора на страната ни през 2007 година в контролата с Уелс. 
" Надявам се против Чехия да стартира от първата минута, тъй като разгласявам, че на следващия ден ще ми е последният мач за националния. Изчаках да се класираме за баражите – успяхме, през Лигата на нациите. 32-годишен съм, 90 мача и 12 години постоянно съм бил част от националния тим. Трябва да се смени поколението ", съобщи атакуващият халф на конференцията преди дуела.  Попов призна, че е почнал да обмисля тази стъпка след тежкото проваляне от Англия на " Васил Левски " с 0:6.  Селекционерът на България Георги Дерменджиев съобщи, че може да убеди капитана да изиграе най-малко още два мача в Лигата на нациите през март. На въпрос дали Ивелин може да влезе в неговия щаб, каквато информация се появи наскоро, селекционерът съобщи, че `абсолютно всичко е допустимо ".  " Надявам се против Чехия да стартира от първата минута, тъй като разгласявам, че на следващия ден ще ми е последният мач за националния. Изчаках да се класираме за баражите – успяхме, през Лигата на нациите. 32-годишен съм, 90 мача и 12 години постоянно съм бил част от националния тим. Трябва да се смени поколението ", съобщи атакуващият халф на конференцията преди дуела.
" Аз съм на 32 години и моя път съм го извървял. Бил е много бодлив, само че съм го минал. За нищо не скърбя. Така съм го почувствал и по тази причина по този начин ще направя. Ще се съсредоточвам в клубния си тим и ще бъда най-големия почитател на националния тим. Не съм пропуснал лагер 12 години. При мен няма тука ме боли, там ме боли и да не пристигам на лагери. Идвал съм и с травми, а пуснат ли ме, може да не съм на високо равнище, само че 90 минути ще търча. Дано и след мен има такива ", добави капитанът на националите.
А в кой миг е взел решението да се откаже от националния тим и би ли размислил - вижте в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР