Капитанът на националния отбор на България по волейбол Цветан Соколов

...
Капитанът на националния отбор на България по волейбол Цветан Соколов
Коментари Харесай

Динамо ще е домакин на турнира от “Финалната шестица”

Капитанът на националния тим на България по волейбол Цветан Соколов и отборът на Динамо (Москва) ще бъдат домакини на шампионата на “Финалната шестица” на съветската Суперлига.

Московчани за първи път от 14 сезона завоюваха постоянния сезон състезание и това им даде късмет да одобряват решаващите дуели.
View this post on Instagram

Динамо завоюва постоянния сезон за първи път след сезон 2006/07, когато за московчани играеха Матей Казийски и Теодор Салпаров, а Радостин Стойчев бе асистент треньор на Владимир Алекно.

Динамо затвърди позицията си след последния триумф над Газпром-Югра (Сургут) с 3:0 гейма. Волейболистите на Константин Брянский имат 63 точки в актива си (22 победи, 2 загуби).
Динамо и вторият в крайното класиране (б.а. най-вероятно Кузбас) на постоянния сезон се класират непосредствено за присъединяване в шампионата на “Финалната шестица” в Москва от 10 до 14 април.

За останалите 4 места ще се играят плейофи – третият против 10-ия (Енисей с Тодор Скримов), 4-ият против 9-ия и 5-ият (Локомотив на Пламен Константинов) против 6-ия (Урал).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР