Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов говори пред

...
Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов говори пред
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Оставяме си сърцето и душата на терена, желаем да зарадваме хората

Капитанът на националния тим на България Кирил Десподов приказва пред медиите преди утрешния другарски мач с Иран на стадион " Христо Ботев " в Пловдив. Крилото призна, че той, както и всички други играчи, са стимулирани да реализират първа победа през 2023 година.

" В предния мач бяхме доста близо да победим и то отбора на Сърбия, знаете какъв е този тим. Оставяме си сърцето и душата си на терена и това ще бъде и в бъдеще по този начин, тъй като мисля, че играчите, които треньорът селектира, желаят да защитят фланелката и да радваме почитателите. Ще създадем всичко допустимо да победим. Искаме го и ние, желаем да зарадваме всички тези почитатели. Утре, доколкото разбрах, ще има много хора на стадиона. Ние сме извънредно щастливи и ще създадем всичко допустимо да ги зарадваме. "

Бившият състезател на Лудогорец беше сбит във връзка прекосяването си в ПАОК.

" Аз не мисля, че би трябвало да разясня новия си тим на конференция на националния отбор. Само ще кажа, че съм извънредно благополучен от този трансфер и съм още по-мотивиран - освен за ПАОК, само че и тук. "

Накрая Десподов разяснява и вълнението преди дуела в Пловдив.

Със сигурност има неспокойствие, тъй като Пловдив заслужава това нещо. Това е футболен град и хората тук умират за футбол. Ентусиазиран съм, сигурен съм, че ще зарадваме хората. Тези хора заслужават това. Има супер условия, направиха супер стадион, на Локомотив също се строи. Тези хора влагат доста, градът е футболен и заслужават това нещо ".
 Десподов предвижда безапелационна купа на Лудогорец
Десподов предвижда безапелационна купа на Лудогорец

В Разград получих огромно почитание, споделя новата звезда на ПАОК
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР