Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов сподели мнението

...
Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов сподели мнението
Коментари Харесай

Попето за Гриша Ганчев, Лудогорец и кога ще се върне в Първа лига

Капитанът на националния тим на България Ивелин Попов показа мнението си за идната борба за купата в Първа лига и за Купата на България. Играчът на Спартак (Москва) съобщи още, че е в отлични взаимоотношения с някогашните си шефове - Гриша Ганчев и Стойчо Стоилов, а също по този начин, че Лудогорец изцяло действително може да има вяра в краен триумф над гранда Милан. Фаворит номер едно за премията футболист на годината на България за 2017 година разгласи и по кое време би се завърнал в Първа лига.

Първа лига и Купата на България

" Винаги когато имам опция виждам българското състезание, даже да дават интернационалните мачове от други шампионати, постоянно виждам българското. Има мачове, които ми харесват, само че и такива, които не ми харесват изобщо. Това въпреки всичко е на всички места. По-интересно е от предните години, само че не бих споделил, че качеството се е подобрило чак толкоз. Все отново има конспирация, което е по-добре. Тази година шампионата ще е по-равностойно, като битката за купата ще бъде сред Лудогорец и ЦСКА, които ще се борят до край. Това ще е игра на нерви и игра на неточности. За Купата всеки един тим може да е победител. Не би трябвало да се подценяват Ботев (Пловдив) и Славия, защото един от тези два тима ще е на край. На край всичко става в един мач. Миналата година никой не броеше " канарчетата ", само че най-после победиха Лудогорец и за Купата и за Суперкупата. Все отново не мога да се наемам с прогноза за мачовете сред " сини " и " червени ", а също кой ще е притежател на трофея. Винаги когато имам опция виждам българското състезание, даже да дават интернационалните мачове на другите канали, постоянно виждам родния футбол. Има неща, които ми харесват, само че и такива, които не ми харесват изобщо.

ЦСКА-СОФИЯ

" В положително отношение съм и с управлението на ЦСКА и с много от играчите. Това не е загадка. Те ми дадоха пътя към чужбина. Още първоначално, когато Гриша Ганчев взе ЦСКА, заявих на няколко пъти, че той е индивидът. Година и половина по-късно виждате, че е реалност. И продава футболисти, и постанова млади български футболисти. Виждате в настоящия народен тим над 10 индивида сме минали оттова. Дори и повече сме били в Литекс. Просто индивидът е осведомен, влага вярно, работи вярно. Пишем си смс-и. Той ми писа след мача с Швеция, аз му пиша след победи на неговия отбор. Честитихме си новата година. Това са естествени връзки. Със Стойчо Стоилов също съм в прелестни взаимоотношения. Не съм не запомнил от кое място съм тръгнал ", показа Попето.

Лудогорец

" Гледах последните два мача на Милан против Интер и Фиорентина. Милан си е Милан, само че не е този Милан отпреди шест-седем години. Може да наподобявам налудничиво в очите на някого, само че Лудогорец имат късмет против Милан и да продължат. Днес четох, че Милан желае да вземат Роберто Манчини. Ако го вземат за треньор, това няма да е добре за Лудогорец, за тях е по-добре да остане Дженаро Гатузо. Той е млад, некомпетентен треньор, доста въодушевен, превъзбуден. Мисля си, че за Лудогорец е добре да остане той ", безапелационен е най-хубавият футболист на България за 2016 година, и 2017 година.

Евентуално завръщане в Първа лига

" Рано ми е да мисля за завръщане в България. Ако изкарам контракта си със Спартак (Москва), който е за още година и половина, а по-късно подпиша с различен клуб за две-три години...Може би по-късно, ще мисля, само че това е след три или четири години ", показа звездата на съветския първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР