Капитанът на националния отбор Кирил Десподов изрази оптимизъм преди последните

...
Капитанът на националния отбор Кирил Десподов изрази оптимизъм преди последните
Коментари Харесай

Десподов е оптимист за срещите с Унгария и Сърбия

Капитанът на националния тим Кирил Десподов изрази оптимизъм преди последните две европейски квалификации против Унгария и Сърбия. Нападателят застана до селекционера Илиан Илиев по време на обичайна конференция. Десподов не е удовлетворен, че дуелът с Унгария на следващия ден от 19,00 часа на стадион " Васил Левски " ще се изиграе без аудитория и показа възприятията си от последните дни около ориста на срещата.

" Не беше елементарно да се концентрираме, само че резервираме фокуса си върху мача на следващия ден. Това е един умел тим с положителни футболисти. Когато се срещнахме в Будапеща, не създадохме доста шансове, само че се надявам на следващия ден обстановката да е друга и да излезем от терена с високо вдигнати глави.

Всички ние сме хора, четем какво се случва и при започване на лагера имаше питания дали ще играем, къде ще играем и така нататък Успокоиха се нещата, треньорът имаше диалози с нас, успокои тима, най-важното беше да се концентрираме.

Да, в действителност, няма футболист, който да желае да играе пред празни трибуни, само че ние би трябвало да се абстрахираме. Нещо, което не зависи от нас. Трябва на следващия ден да играем с чест и достолепие. Всички ние сме спокойни сега.

Трябва да излезем с вдигнати глави след тези два мача. Няма какво да губим, би трябвало да излезем освободени, да изпълняваме нещата, които желае старши треньорът, да следваме проекта. Мисля, че в тези два мача ще ни се получат нещата. Всички желаеме да излезем с победа. Ще създадем всичко допустимо.

Не е съществено да разясня къде виждам разлика сред двамата треньори. Със сигурност ще кажа единствено позитивни неща и за двамата. Никога не съм работил с господин Илиев, радващо е, че в този момент ще можем ", съобщи Десподов.
 БФС със известие за Кирил Десподов
БФС със известие за Кирил Десподов

Празнува своя 27-и рожден ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР