Капитанът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов, който получи

...
Капитанът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов, който получи
Коментари Харесай

Цецо Соколов пропуска 3 мача, Динамо ще разчита на българина за първия финал за Купата на CEV

Капитанът на националния ни волейболен тим Цветан Соколов, който получи травма на глезена при успеха на съветския Динамо (Москва) като посетител на френския Монпелие с 3:0 в среща-реванш от полуфиналите на шампионата за Купата на CEV, може да пропусне до 3 мача за своя отбор.

Със сигурност Соколов, който ще се подложи на обстойни медицински прегледи в Москва, ще пропусне мача на Динамо от съветската Суперлига против Газпром-Югра в Сургут на следващия ден,. Освен това, до края на постоянния сезон в Русия московчани имат мачове с АСК (Нижний Новгород) на 10 март и с Динамо-ЛО (14 март), които българската звезда умерено може да пропусне, откакто Динамо към този момент си подсигурява директо класиране за финалната шестица на шампионата (4-10 април). А при една победа в оставащите три мача, Динамо ще завоюва първото място в постоянния сезон и ще бъде хазаин на финалите за купата.

От Динамо се надяват Цветан Соколов да бъде на линия за първия мач от финала за Купата на CEV против Зенит (Санкт Петербург). По стратегия той би трябвало да бъде на 16 март (вторник) в Москва, а втората среща е седмица по-късно (23 март) в Санкт Петербург.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР