Капитанът на националния ни отбор по художествена гимнастика - Невяна

...
Капитанът на националния ни отбор по художествена гимнастика - Невяна
Коментари Харесай

Неви Владинова разкри ще участва ли на Световната купа в София

Капитанът на националния ни тим по художествена гимнастика - Невяна Владинова показа, че към този момент се усеща доста по-добре, само че към момента тренира на омекотен режим.

Грацията ни призна, че няма да вземе присъединяване на Световната купа, която ще се организира в София, в случай че не е изцяло здрава и в добра форма.

 Катрин Тасева и Ерика Зафирова ще вземат участие в
Катрин Тасева и Ерика Зафирова ще вземат участие в " Балтийски обръч "

В края на надпреварата ще бъде определена и " Мис Елеганс "

" Възстановяването ми върви добре, всеки ден съм по-добре, върша повече неща, само че не товаря крайници си и го вардя. В София ще вземам участие, в случай че съм подготвена и съм изцяло здрава и в добра форма. Контузията ми е раздрани връзки и капсула на глезена, само че към този момент мина доста време и кракът ми е здрав. Имам леки болки, само че те не са толкоз страшни.

Трудно ще ми е да виждам от публиката, в случай че се наложи да пропусна Световната купа, само че има и по-важни надпревари - Европейското и Световното, което също ще е в София.

Много се веселя за Боряна Калейн и за Ерика Зафирова. От тук нататък те към този момент знаят, че могат и ще бъдат окуражени. Винаги е имало конкуренция, при нас няма незаменими ", показа Неви.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР