Капитанът на националния ни отбор Кирил Десподов говори пред медиите

...
Капитанът на националния ни отбор Кирил Десподов говори пред медиите
Коментари Харесай

Десподов: Не играя в националния, за да подобрявам рекорди, важно да имаме успехи

Капитанът на националния ни тим Кирил Десподов приказва пред медиите преди утрешния конфликт с Азербайджан. Двата отбора се изправят един против различен на следващия ден в надзорен мач от 18:00 часа.
Прочетете още
“Не можахме да гледаме мача на Азербайджан. Анализирахме го и се подготвихме за срещата на следващия ден. Азербайджан заслужаваше успеха и бе по-добрият отбор.

Да, удостоверявам, че Азербайджан е мощен тим. Никой не мисли, че на следващия ден ще е елементарен мач. Но би трябвало да се фокусираме върху това по какъв начин ще играем ние. Трябва да слушаме инструкциите на нашия треньор и мисля, че на следващия ден ще се поздравим с добър резултат.

Мога да кажа единствено, че в никакъв случай не съм играл в националния тим, с цел да усъвършенствам върхове. За мен е значимо ние да имаме триумфи и положителни резултати. Оттам нататък дай Боже всичко да е окей и да не преставам да оказвам помощ на тима.

Със сигурност успеха против Танзания дава самочувствие. На нас от дълго време ни е смачкано то. Последните два мача от квалификацията успяхме да вземем положителни резултати, в този момент направихме победа. Надявам се оттук насетне да вървим нагоре, да ни се възвърне самочувствието и да демонстрираме положителни игри. Не би трябвало да ни упокоява, че сме победили оня ден, на следващия ден ни чака тежък мач. Трябва да се вложим на 100% в него и съм сигурен, че всеки от съблекалнята ще го направи.

Доста хора ме поздравиха за гола. Нека се фокусираме върху мача на следващия ден и в случай че имаме положителен резултат, ще ви кажа след мача кой ми се е обадил ”, приключи Десподов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР