Капитанът на младежкия хандбален отбор на България по хандбал Михаел

...
Капитанът на младежкия хандбален отбор на България по хандбал Михаел
Коментари Харесай

Капитанът на младежките национали Михаел Иванов е близо до завръщане

Капитанът на младежкия хандбален тим на България по хандбал Михаел Иванов е покрай завръщане в игра след лекуване на травма. Той беше включен за първи път в групата на ТуС 04 Данзенберг за мача от трета немска Бундеслига против Кирхцел в събота.

Иванов получи контузия на глезена през юли по време на Европейското състезание до 20 години във Варна и се възстановяваше към три месеца. В средата на октомври той мина от Боа Ора от първа португалска лига в немския клуб и контракт до края на сезона, като към този момент четири седмици тренира на цялостни обороти. Високият 195 сантиметра българин, който впечатлява с физиката си,  обаче, към момента чака да запише дебютни минути за новия си тим.

" Михаел пристигна в нова страна, с нов език и друга просвета. Той се показва доста добре на тренировките и ни оказва помощ да имаме нужната широчина в състава поради многото контузени. Искаме да го изградим малко по малко и по тази причина ще му дадем нужното време ", разяснява старши треньорът Франк Мюлер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР