Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани вярва, че мениджърът Пеп

...
Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани вярва, че мениджърът Пеп
Коментари Харесай

Компани похвали великия учител Пеп Гуардиола

Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани има вяра, че мениджърът Пеп Гуардиола е оказал помощ на играчите да повярват в себе си, което в основата за напредъка на клуба. Гуардиола пое Сити през 2016 година и изведе отбора до трето място във Висшата лига през предишния сезон, само че приключи акцията без титли.

През втория сезон под негово управление " жителите " към момента нямат загуба и са едноличен водач в класирането с 8 точки пред Юнайтед. " Той е популярен преподавател. Трябва да бъда почтен, тъй като той ме накара да осъзная какъв брой значимо е мениджърите да бъдат същински учители, без значение от равнището на футболиста ", сподели Компани за Sky Sports.

" Понякога се приема за даденост, че огромните експерти знаят всичко, което би трябвало да създадат, само че в реалност това е тъкмо противоположното. Макар и супер внимателен, виждам напредъка в тима, само че до момента в който не спечелим титли, това няма да е задоволително. Не мисля, че демонстрираме толкоз слаби страни като предишния сезон, само че сме разбрали какво желае той малко по-добре... ние сме се научили от обстоятелството, че нищо не се е случило към момента. Ако влезете в съблекалнята ще усетите, че всичко е умерено и концентрирано. Всички сме усещали по какъв начин е да не спечелим нищо и ние не желая това да се случи още веднъж ", добави Компани.
Pep Guardiola took over Manchester City in 2016 and has led the team to being Premier League table toppers in the ongoing season. (via @ITGDsports)https://t.co/yMaKkoG9Kd
— India Today (@IndiaToday) December 1, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР