Капитанът на Лутън Таун - Том Локиър, който колабира на

...
Капитанът на Лутън Таун - Том Локиър, който колабира на
Коментари Харесай

Капитанът на Лутън ще бъде изписан от болница в четвъртък

Капитанът на Лутън Таун - Том Локиър, който колабира на терена в мача за класиране във Висшата лига на " шапкарите " против Ковънтри, е подготвен да се върне вкъщи в четвъртък.

28-годишният бранител беше подложен на серия от проби в лондонската клиника Кавендиш след случая в ранните стадии на съботния край на плейофа, извършен на " Уембли ".

" На Том Локиър ще бъде разрешено да напусне болничното заведение и да се завърне вкъщи на следващия ден. Уелският национал мина всички нужни медицински проби и наблюдения, с цел да бъде пуснат вкъщи за интервал на отмора преди началото на предсезонната подготовка, в която той ще бъде подготвен да взе участие ", оповестиха от клуба в сряда.

Лутън, който приключи на трета позиция в Чемпиъншип, завоюва промоцията, като победи Ковънтри с 6:5 с дузпи след тъждество 1:1 в постоянното време и продълженията.

Локиър се възвърне задоволително, с цел да отпразнува успеха със фамилията си в болница, публикувайки фотография в обществените медии. Лутън в елита на Англия за първи път след 1992 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР