Капитанът на Лудогроец Светослав Дяков обяви, че футболът му е

...
Капитанът на Лудогроец Светослав Дяков обяви, че футболът му е
Коментари Харесай

Дяков: Теренът е нашата територия

Капитанът на Лудогроец Светослав Дяков разгласи, че футболът му е липсвал в последните месеци по време на пандемията.

„ Теренът е нашата територия. Чувстваме се добре. Започвам деветата си година в Лудогорец. Имам осем трофеи и се надявам да станат девет. Липсваше ни футболът. Беше ни мъчно по време на пандемията. Но към този момент мислим единствено напред. Извлякох позитиви от тази неприятна обстановка. Всичко е зад тила ни “, съобщи Дяков пред " Нова ".

„ Първите първи проблясъци за ковид бяха преди гостуването на Интер. Гледах малко пренебрежително на нещата, тъй като се взеха строги ограничения. Но клубът взе съответни и всичко беше наред. В началото почивката ми пристигна добре, тъй като имах време със фамилията си. Никога не сме прекарвали близо 40 дни дружно. Ходиш по лагери и като почнат мачовете, непрестанно те няма. Не сме имали толкоз време със фамилията. Лошото е, че беше по неприятен мотив “, добави още той.

„ Не можеш да делиш хората по цвят. Никога не сме имали такива проблеми в тима. Всеки има сърце и душа. Радвам се, че има такива момчета в Лудогроец. Има смешки, само че не сме минавали границата “, сподели капитанът на разградчани.

„ Никога не съм се отчайвал. Позитивен човек съм. Пандемията сподели на хората, които не помниха полезностите си. Богат си, в случай че имаш крепко семейство, родители и другари. Да, доста богат човек съм. Има неща, които ми се въртят в главата, само че не виждам към бъдещето. Не ми писва да играя. От това потомство сме, което играе от обич към футбола, а не да гледаме каква прическа, татуировка или кола имаме “, сподели Дяков.
efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  Лудогорец 18:45предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР