Капитанът на Лудогроец Антон Недялков говори пред Мач Телеграф за

...
Капитанът на Лудогроец Антон Недялков говори пред Мач Телеграф за
Коментари Харесай

Недялков иска да работи със Станимир Стоилов

Капитанът на Лудогроец Антон Недялков приказва пред " Мач Телеграф " за следващата извоювана шампионска купа от " орлите ". Националът разяснява и идния мач-реванш против Левски от полуфиналите в шампионата за Купата на България. Ето фрагменти от неговото изявление:

" Чувствам се доста добре. Супер е да си първенец. 11-та поредна купа, не всеки може да реализира сходно нещо. Нека не забравяме и кои тимове са зад нас. Това е четвъртата ми купа на България. Ще ми е малко необичайно. Емоциите ми са доста. И преди съм бил част от шампионски тим, само че да си капитан е друго. Готино е възприятието, приповдигнато. Не съм изцяло подготвен, встъпвам в нещата. Усещам, че ми би трябвало време. Но се усещам добре. Треньорът е удовлетворен от мен. Спокоен съм ".

" Очаквам да вървим напред. Знаем, че ще играем на цялостен стадион против Левски. Няма какво да губим, откакто към този момент паднахме с 2:3 в първия мач. Ще се насладим на страстта. Искам да стане прекрасен дуел, да покажем добър футбол. Желая ние и Левски да демонстрираме, че в българския футбол има живот ".

Факт е, че доста пъти сме били Левски като посетител! Всички сме наясно какъв мач ни следва. Чакаме си моментите. Никой от моите съотборници няма да е обезпокоен и пренавит, убеден съм. С неспокойствие чакам да покажем какъв тим е Лудогорец. Когато Станимир Стоилов беше в Ловеч, не можех да работя с него, тъй като още бях дете. Дано един ден имам тази опция. Гледам професионално на нещата и мога да кажа, че ми харесва неговата работа. Вижте в Левски за какъв брой малко време се трансформираха нещата към по-добро. Адмирации за всичко свършено ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР