Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че тимът е имал

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че тимът е имал
Коментари Харесай

Дяков: Точно такъв треньор ни е необходим

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков съобщи, че отборът е имал потребност от треньор като Павел Върба, който е съумял и знае цената на това. Халфът показа в предаването “Арена футбол” по Българска национална телевизия 3 упованията си за пролетния дял и подготовката.

“Чака ни сериозен полусезон с хубави мачове. В подготовката би трябвало да бъдем изцяло съсредоточени. Върба е съумял и тъкмо подобен треньор би трябвало на Лудогорец. Успял треньор би трябвало да води този толкоз сполучлив клуб. Надявам се да има добра симбиоза, да има съгласие и Лудогорец да покорява нови върхове с него. Това, че е чужденец, няма да бъде проблем за нас. В Лудогорец постоянно е имало доста чужденци, освен това на доста позиции, като изключим управителните в клуба. Така че не е проблем. Въпросът е индивидът да бъде експерт, да е правилен и почтен. Смятам, че ще бъде по този начин и нещата ще се получат”, сподели някогашният национал.

“Има още върху какво да се работи. Аз съм в кухнята и знам, че има какво да се усъвършенства. Не считам, че нещата са доста, по-скоро би трябвало да се обърне внимание на дребни елементи. Със сигурност и управлението ги знае и имам вяра, че ще успее. През пролетта ни трябват победи и отново победи. гоним купата, това не се разяснява. Преследваме и купата, макар че имаме тежък чоп - посещение на Левски. Това обаче не ни интересува, сигурен съм, че ще спечелим. В Европа фантазиите ни не са свършили, уповавам се и там да реализираме още нещо. Интер? Този тим го познават и дребните деца. При Конте играят в действителност доста мощно. Смятам, че ще застрашат Ювентус, който от много години е хегемон в Италия. Ще се опитаме да ги излъжем, да ги надхитрим. Ще бъде доста мъчно, само че за нас е чест в Разград да пристигна следващ гранд”, показа още Дяков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР