Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков отказа да коментира следващия противник

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков отказа да коментира следващия противник
Коментари Харесай

Дяков: Марибор? Трябва да уважаваме съперника и футбола

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков отхвърли да разяснява идващия съперник на отбора в Лига Европа - Марибор, като е съсредоточен на 100% за гостуването на ТНС, макар преднината от пет гола след първата среща.

" Отиваме за победа. Нашият тим е по-класен от противника. Именно по тази причина би трябвало да го покажем на терена и във втория мач. Не имам вяра, че ще ги подценим и ще спечелим и втората среща, само че въпреки всичко мине дуелът. Не желая да приказвам за идващ съперник, който е добър тим, защото би трябвало да проявим почитание към противника и футбола.

Разбира се, че може да имаме проблеми в Уелс, в случай че подценим съперникът. Всеки един противник може да ти сътвори проблеми. Ние сме по-добър тим. Трябва да трупаме точки и победи за коефициента. Ще ни би трябвало още време, с цел да се стикова още повече тима и всичко да тръгне, както ни се желае на нас. Тези мачове са хубави за нас, защото дава опция да се обиграваме. Не се тормозим от тежката програма(ЦСКА-София, ТНС, Черно море и т.н.), тъй като дълги години играем в сгъстена стратегия. Имаме ширина на състава, а също по този начин и много класа. Нямаме проблеми в този аспект ", показа Дяков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР