Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков определи загубата и отпадането на

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков определи загубата и отпадането на
Коментари Харесай

Дяков за загубата: За много неща може да се хванем, но вината е наша

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков дефинира загубата и отпадането на разградчани от Шампионската лига като тежък удар, за което приказва фактът, че " орлите " на вкараха нито един гол против " скромен " до думите му конкурент. Дяков прикани тима да се изправи и да продължи борбата, защото има нова цел - групите в Лига Европа.

" Труден миг, ще проучваме. Имахме огромна упоритост да сме в Шампионската лига. Но откакто отпадаме от отбор на това равнище, значи не заслужаваме. Не изиграхме добър мач, подведохме се по домакините. Аз виждам единствено нашия тим, другите фактори не искам да ги разясня.

Не изиграхме добър мач. След като в два следващи мача на този скромен тим не можахме да отбележим гол, виновността е единствено в нас. Това е сложен миг, в този момент е време за мъже.

Не е прелестно да играеш с 10 индивида, в случай че противникът е по този начин затворен. Но бяхме длъжни да създадем каквото можем, очевидно не ни стигнаха силите и опциите.Не мисля, че имаше подценяване. Това е първенец на Унгария. Ще търсим аргументите. Но най-много би трябвало да гледаме играта си. Това не бе, което би трябвало.

В Лудогорец всеки мач, който не се печели не е прелестно. Затова би трябвало да покажем темперамент, по тази причина играчите са на това равнище, с цел да се вдигнат. Поне да влезем в групите на Лига Европа. Нека първо мислим за влизане. Днес отпаднахме, кофти миг несъмнено, че мачовете в Шампионската лига са най-сладки, само че очевидно тази година не заслужавахме ", разяснява Дяков пред Диема Спорт след края на мача./ Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР