Капитанът на Лудогорец - Светослав Дяков бе изключително разочарован от

...
Капитанът на Лудогорец - Светослав Дяков бе изключително разочарован от
Коментари Харесай

Съни Дяков: Бяхме една идея по-добри от съперника, но и това не ни помогна

Капитанът на Лудогорец - Светослав Дяков бе извънредно отчаян от обстоятелството, че той и съотборниците му към този момент нямат късмет за едно от първите две места в група " А " на Лига Европа. Тази вечер " орлите " извъртяха самоубийствено нулево реми с кипърския АЕК (Ларнака).

" Имахме обстановки, които не успяхме да осъществяваме. Бяхме една концепция по-добри от противника. Дадохме всичко от себе си за успеха през днешния ден. На моменти се получаваше, на моменти - не. В Лига Европа няма лесни мачове. Днес искахме да тръгнем добре, само че и противникът беше много нападателен. Затрудни ни в изнасянето ".

" Всички съжаляваме, че не успяхме да победим. Очаквах Леверкузен да победи. Ние трябваше да свършим нашата работа. Имаме много неща за възстановяване. Трябва да се учим от грешките си и да не стопираме да работим. Търсим положителната игра и успехите. Съперниците ни не са гръмки като имена, само че са мощни. Надяваме се да победим в идващите мачове, тъй като ще е значимо за нашето самочувствие ", разяснява Дяков.

 Лудогорец загуби късмет за излизане от група
Надеждите се изпариха! Лудогорец към този момент няма късмет да прескочи груповата фаза на Лига Европа

" Орлите " с разочароващо 0:0 против АЕК (Ларнака)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР