Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов застана пред репортерите при завръщането

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов застана пред репортерите при завръщането
Коментари Харесай

Кирил Десподов след пропуснатата дузпа: Извиних се на момчета в съблекалнята и продължаваме напред

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов застана пред репортерите при завръщането на отбора в България, с цел да разяснява

" Орлите " изгубиха с 1:2 като посетител, като в самия завършек на срещата Десподов имаше късмет да прати мача в продължения, само че пропусна да означи от дузпа.

" Разочарованието е за целия тим, освен за мен. Накрая се получи кофти обстановка. Червен картон, изпуснах дузпа, малшанс. Не изглеждахме по най-хубавия метод, доста голове ни означават от статични положения ", бяха първите думи на Футболист №1 на България.

Пред камерите българският национал показа, че не е изпитвал напрежение при изстрела му от бялата точка, само че все пак отдаде дължимото и на стража на Олимпия за спасяването.

" Когато и да съм изпълнявал дузпа до момента, в никакъв случай не съм имал напрежение. Взех си топката, знаех къде ще извърша дузпата. Предният ден бих три дузпи в другия ъгъл. Нарочно, в случай че някой гледа тренировката да си намерения, че ще удрям в другия ъгъл. Не би трябвало да омаловажаваме и труда на вратаря, много хубаво избавяне направи. Няма да е първата, няма да е последната дузпа, която ще изпусна. За страдание, в подобен миг се случи. Извиних се на момчета в съблекалнята и продължаваме напред. Няма какво да го мислим. Можем единствено да проучваме грешките си. От тук нататък ни чака тежък мач може би против Астана, където съм играл. Теренът там е неестествен, евентуално ще бъде топло, пътуването е дълго. Чака ни тежък мач, само че към този момент няма лесни ", разяснява Кирил Десподов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР