Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, говори в предаването Домът

...
Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, говори в предаването Домът
Коментари Харесай

Десподов: В отбора цари мобилизация, всички са по-мотивирани

Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, приказва в предаването " Домът на футбола " по DIEMA SPORT преди реванша против Балкани в първия прелиминарен кръг на Шампионска лига. Офанзивният футболист съобщи, че при " орлите " царува готовност и всички са по-мотивирани. 

" Цяла седмица приказваме, че в нашите глави не би трябвало да съществува думата " отпадане ". Трябва да имаме двойна мотивация и да желаеме повече от Балкани да продължим. Ще дадем всички от себе си и ще разясняваме след мача възможни обстановки ", сподели Десподов. 

" Балкани не ме изненада, тъй като споделих, че е проведен тим, порядъчен тим, който играе атакуващ футбол. Мисля, че нашият тим може доста повече. Случва се да изиграеш неприятен мач. Ние имаме силата да вкараме повече от два гола. Въпросът е да го покажем ". 

" Прекалено доста в случай че се задълбочаваш в нещата стартират да ти излизат отрицателни мисли. Лудогорец постоянно е започвал мъчно. Няма какво да дълбаем. Проблемите ще се решат, а ние би трябвало да мислим положително. С едно премахване на Балкани може да изправим грешката си. В тима царува готовност. Виждам, че всички са по-мотивирани, въпросът е да го покажем на терена ". 

" Казал съм, че в случай че има нещо, разискват се разновидности. В момента съм футболист на Лудогорец. Ако станат нещата да има трансфер, ще го разберете. За момента не желая да го мисля, не ми е приоритет. Приоритет ми е Лудогорец да продължи напред ", приключи Десподов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР