Капитанът на Лудогорец Антон Недялков заяви, че отборът е показал

...
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков заяви, че отборът е показал
Коментари Харесай

Недялков: Имаме колектив и започваме да изграждаме стойностен отбор

Капитанът на " Лудогорец " Антон Недялков съобщи, че тимът е посочил колектив при отстраняването на " Олимпиакос " в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига след дузпи. Националът гледа с убеденост към плейофните конфликти с шведския " Малмьо ".

" Еуфория! Емоцията е огромна и не може да се опише накратко. Това е възприятие, което би трябвало да си вътре, с цел да го изпиташ. Искам да благодаря на всички, които взеха присъединяване - треньори, екипи, притежателите на тима. Абсолютно на всички, тъй като без тези хора не можем да реализираме задачите си. ", сподели Недялков.

" Радвам се, че колективът е добре и започваме да построяваме един доста добър и стойностен тим. Играем на нужното равнище и се противопоставяме на положителните отбори. Задължително тази година би трябвало да създадем по този начин, че да влезем в групите. "

" Спазихме всички инструкции на треньора, дори надградихме характера и душeвността си с този мач, тъй като въпреки всичко играхме 120 минути, а не всеки може да издържи на това напрежение. "

" С " Малмьо " ще бъдaт забавни дуели, тъй като са доста добър и стойностен тим, здрав физически и тактически ", разяснява още националът.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР