Капитанът на Лудогорец Антон Недялков даде интервю пред БНТ след

...
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков даде интервю пред БНТ след
Коментари Харесай

Антон Недялков: Срещу Динамо Загреб ще бъдем коренно различен отбор

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков даде изявление пред Българска национална телевизия след завръщането на " орлите " от Дъблин, където през вчерашния ден вечерта разградчани отстъпиха с 1:2 на Шамрок Роувърс, само че с общ резултат 4:2 се класираха за идващия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Недялков призна, че дуелът в Ирландия не се е развил по усета на Лудогорец, само че увери, че в тима ще си извадят нужните поучения.

" Мачът не се разви, както ние искахме, само че значимото е, че продължихме. Гледаме към този момент към идващия мач против Динамо Загреб. Имаме задоволително време да си вземем поуките от играта. Ще бъдем радикално друг тим. Не се тормозим от Динамо. Да, имаме почит към тях, само че защо да отиваме да играем тези мачове, в случай че не сме готови. Цяла година упражняваме точно за тези мачове и ще създадем всичко допустимо да реализираме положителни резултати ", разяснява Антон Недялков.

Лудогорец ще посрещне Динамо Загреб на " Хювефарма Арена " в Разград идния вторник (2 август), а реваншът на стадион " Максимир " ще бъде седмица по-късно.

Автор: Петър Дойкински

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР