Капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев е попаднал в полезрението

...
Капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев е попаднал в полезрението
Коментари Харесай

Кръстаич следи ключов играч на Локо Сф


Капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев е попаднал в полезрението на селекционера на националния тим на България, написа „ Тема Спорт “.

Вътрешният халф прави мощна есен с червено-черния екип, което не е останало неусетно от Младен Кръстаич и неговият щаб.

Възможно е сръбският експерт да повика 22-годишният полузащитник за идните след месец контроли. На 16 ноември трикольорите ще гостуват на Кипър в другарски мач, а 4 дни по-късно ще имат аудиенция и на Люксембург. Младен Кръстаич е решил и в тези два дуела да даде път на млади футболисти, както в срещите с Гибралтар и Северна Македония от края на Лигата на нациите. Сърбинът желал да види оптимално огромен набор от футболисти, от които да избистри състав за евроквалификациите, които стартират през март следващата година. В тях България се падна Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва.

От началото на сезона Милошев пропусна единствено един дуел на Локомотив София, поради наказване за насъбрани картони. В 13 срещи халфът вкара 3 гола, като има и една асистенция. Той донесе успехите над Левски, разписвайки се два пъти при 3:2, и Ботев Враца с 1:0, когато вкара от фаул.

Продуктът на школата се утвърди в първия тим още през предишния сезон при Иван Колев. Последният национал на червено-черните бе Мики Орчев, който бе викат от Ясен Петров.

В същото време стана ясно, че към този момент Локомотив София не възнамерява да взима нов бранител за заместител на напусналия Камен Каджиев. Бившият национал си потегли по взаимно единодушие, откакто има да взема решение персонални проблеми. Очаква се Станислав Генчев да стартира да разчита на Давид Малембана. Той най-сетне е подготвен след дълъг интервал на възобновяване от травма. Бившият защитник има опит в родния хайлайф с екипа на Локомотив Пловдив.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР