Капитанът на Локомотив Пловдив Пламен Крумов сподели виждането си за

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Пламен Крумов сподели виждането си за
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Имаше ръка в края, като блок във волейбола

Капитанът на Локомотив Пловдив Пламен Крумов показа визията си за противоречивата обстановка в последната минута, когато съотборниците му претендираха за дузпа. Според него, в тази ситуация е имало "нещо като обсада във волейбола ". Но не хвърли виновността върху съдията.

"Не създадохме чисти обстановки, само че и Левски се беше прибрал добре. Те имат треньор италианец, знаете за катеначото. Липсваше ни единствено завършващият удар. На края имаше състояние, при което можехме да получим дузпа, само че по този начин са решили съдиите. "

"Имаше ръка, беше нещо като обсада във волейбола. Само вижте за Славия каква дузпа дадоха на "Лаута " против нас и каква не ни дадоха в този момент. Не желая да разясня съдията ", съобщи Крумов пред DIEMA SPORT, след което разяснява и представянето на отбора си в дуела и за какво се е стигнало до провалянето.

"Получи се двуостър мач, хареса се на всички фенове. Не успяхме да вземем нищо, само че предвид на развиването на дуела Левски имаше по-чистите положения. Затруднявахме се да сътворяваме обстановки. "

"От няколко дни сме с нов треньор, занапред би трябвало да се напасваме към него, само че мисля, че ни предстоят положителни времена. Неприятно ни повлия гола им, поздравления за голмайстора. Левски ни победи с самостоятелната си класа ", съобщи още Крумов и показа по какъв начин се работи при новия ментор Бруно Акрапович.

"Доста прочувствен човек е треньорът, има вяра в нас, мотиватор е. Успя да ни стимулира, има забавни хрумвания за футбола, в случай че поработим още малко време с него, ще изглеждаме доста по-добре ", съобщи още Крумов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР