Капитанът на Ливърпул Джордън Хендерсън не се притеснява от липсата

...
Капитанът на Ливърпул Джордън Хендерсън не се притеснява от липсата
Коментари Харесай

Хендерсън: Клоп знае какво прави

Капитанът на Ливърпул Джордън Хендерсън не се тормози от неналичието на нови попълнения в клуба. Според него преценката на мениджъра не би трябвало да се слага под подозрение. Мърсисайдци не бяха безапелационни в контролите по време на подготовката, само че изиграха мощен мач против Манчестър Сити в дуела за " Къмюнити Шийлд ", като отстъпиха след дузпи.

" Ако мениджърът не е прилякъл никой, той знае по-добре от всички останали. Имаме приказен състав и сме го показвали, показа Хендерсън. - Някои се връщат след съществени травми и те са като нови попълнения.
Вярваме, че имаме мощен тим и отличен колектив.
Трябва да продължаваме да се развиваме на подготвителното игрище и да сме жадни за триумфи. "
Ливърпул приключи предишния сезон по приказен метод, откакто завоюва Шампионската лига, а в шампионата приключи на точка зад първенеца Манчестър Сити. " Не можем да мислим за това, което постигнахме предишния сезон, разяснява Хендерсън. - Гледаме напред. Миналата година имаше доста мачове, в които не играхме задоволително добре, само че стигнахме до резултати. По отношение на представянето ни можем да бъдем доста по-добре. "

Jordan Henderson speaks out on Liverpool transfer business and Jurgen Klopp's summer decision.

Full story from @IanDoyleSport https://t.co/1uSEqLp8fZ
— Liverpool FC News (@LivEchoLFC) August 5, 2019
" Не съм склонен с мнението, че единствено ние и Ман Сити ще се борим за купата. Има други тимове, които подвигнаха равнището и ще вземат участие в битката ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР