Капитанът на Левски - Пламен Андреев, използва профила си в

...
Капитанът на Левски - Пламен Андреев, използва профила си в
Коментари Харесай

Пламен Андреев за рекорда: Заслугата е на всичките ми съотборници

Капитанът на Левски - Пламен Андреев, употребява профила си в Инстаграм, с цел да направи равносметка на отминалия сезон.

Вратарят усъвършенства върха на Димитър Иванков от най-вече мачове без позволен гол в границите на една акция. Андреев съумя да опази вратата си " суха " в 22 мача.

" Футболният сезон приключи и остават единствено спомените. За мен последната година е повече от специфична.

Левски ще бъде измежду участниците в европейските клубни шампионати, каквато беше задачата на тима в края на шампионата.

Благодаря на сътрудниците ми от Първа лига, които ме дефинираха за най-хубав млад футболист! Това нямаше да бъде допустимо без доверието, което ми гласоподаваха наставниците и усилената работа с треньорите на вратарите.

За мен е чест, че след успеха над Арда съумях да подобря върха за най-вече мачове без позволен гол в историята на българския футбол, само че заслугата за това не е единствено моя, а на всичките ми съотборници, с които отбранявахме вратата на Левски.

Не на последно място желая да благодаря на “сините ” почитатели, тъй като усещах безусловната им поддръжката зад тила ми през целия сезон, изключително в тежките моменти при грешките на израстването ", написа Пламен Андреев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР