Капитанът на Левски Живко Миланов сподели, че сините са играли

...
Капитанът на Левски Живко Миланов сподели, че сините са играли
Коментари Харесай

Живко Миланов за Петър Курдов Курдов: Явно ракията не прощава

Капитанът на Левски Живко Миланов показа, че " сините " са играли едва и това е повода за загубата от Ботев (Пловдив). Според него въздействие е оказало и неналичието на контузените играчи. Опитният футболист отвърна остро на изявлението на Петър Курдов по негов адрес, който го упрекна, че саботира Петър Хубчев .
" Не желаех да го разясня този човек, само че не мога да оставя да се приказват неистини и измислици по мой адрес. Няма проблем да бъда подложен на критика. Това постоянно съм го приемал. Градивната рецензия ме е активизира, само че да слушам, че играя против треньора си, не мога да го допускам. Това значи да играя срещу Левски, срещу мен самия. Аз имам близо 500 мача и във всеки един съм давал максимума от себе си. Не постоянно се е получавало, само че хората, които ме познават, знаят, че цялата си кариера съм построил с доста мъчно и пот, минавайки през всевъзможни компликации.
Никога не съм си разрешавал да се укривам. Това значи да храча на безусловно всичко, което съм направил до момента. Нека да каже къде го е чул? Сигурно в кръчмата? Ако желае да си откри работа, да отиде в някой жълт вестник. Там да приказва измислици! Не мога да допускам, че човек на тия години може да приказва такива неща, но очевидно ракията не прости ", показа Миланов.
" Неприятно е, че загубихме. Истината е, че играхме едва и по тази причина не взехме точки от Ботев . Жалко, защото към този момент изоставаме на седем точки от Лудогорец, а даже бяхме изпреварени от Локомотив (Пловдив). Разбира се, че има още много мачове, само че Левски би трябвало да печели тези срещи. Лошото е, че всяка наша неточност се санкционира и съперниците дърпат в класирането. Не би трябвало да търсим извинения, а да работим крепко, с цел да приключим календарната година оптимално добре и напред в класирането, както и да продължим за Купата на България. Нормално е да има отмалялост в нашия отбор, откакто на доста от играчите ни се натрупаха доста мачове ". На какво отдава загубата Петър Хубчев четете в този материал .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР