Капитанът на Левски Живко Миланов не спести комплиментите си спрямо

...
Капитанът на Левски Живко Миланов не спести комплиментите си спрямо
Коментари Харесай

Капитанът на Левски: Оставиш ли АЕК да играе, ще те накаже

Капитанът на Левски Живко Миланов не спести комплиментите си по отношение на противника във втория квалификационен кръг на Лига Европа – АЕК Ларнака. 35-годишният краен бранител разказа кипърския отбор като доста по-труден противник от отстранения към този момент словашки Ружомберок.

„ Сините” излизат на следващия ден в 18,30 часа за първия мач от дуела, а мястото на борбата ще бъде „ АЕК Арена”.

„ АЕК е много мощен тим, с опитни футболисти. Изповядва футбол с владеене на топката. При тях доминират испански играчи и в случай че ги оставиш да играят, могат да те накажат”, съобщи Миланов. ”Слабите им страни са това, че играят много офанзивно и в отбрана не стоят чак толкоз добре. През предходната година се класираха за групите в Лига Европа, което приказва задоволително за тяхната мощ. Имаха два мача против Лудогорец, които не ги изгубиха. Със сигурност са по-труден съперник. Всичко зависи от нас и дали ще можем да създадем втората стъпка.”

„ Може да се каже, играл съм много пъти на този стадион. Аз съм към този момент в различен тим – не съм в АПОЕЛ, а в Левски. Знам, че ни чака много тежък мач против доста добър тим, умел тим.”

„ Надявам се тези билети, които са отпуснати за нас, да бъдат изкупени всички, да ни поддържат до последно. Чак да ни тормозят почитателите на противника – не, естествена е публиката на АЕК. Не е измежду най-големите в Кипър. Няма нищо за терзание.”

„ Със сигурност времето е по-различно, в сравнение с в България и ще е по-трудно за нас. Те са избрали да играем в 18,30 часа. Ще бъде топло и за тях, и за нас. Те може би имат леко предимство, че упражняват всеки ден в такива условия. В последна сметка ще е топло и на двата отбора”, приключи Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР