Капитанът на Левски Асен Великов се надява, че със завръщането

...
Капитанът на Левски Асен Великов се надява, че със завръщането
Коментари Харесай

Асен Великов: За нас е важно залата да бъде пълна

Капитанът на Левски Асен Великов се надява, че със завръщането на Вечното дерби ползата към баскетбола в София ще бъде обновен. Както е известно, двата тима застават един против различен в първото Вечно дерби от 13 години насам в понеделник от 19:00 часа в зала " Универсиада ". Ето какво сподели Великов на взаимна конференция по-рано през днешния ден:
 Тити Папазов: Между Левски и ЦСКА в баскетбола няма война Тити Папазов: Между Левски и ЦСКА в баскетбола няма война
" Доста години в София беше единствено един баскетболен тим. Не съм се задълбочавал в статистиката, само че в София беше най-ниска посещаемостта на мачовете. Надявам се, че със завръщането на това дерби и завръщането на ЦСКА в София ще бъде обновен ползата към баскетбола. Феновете на двата тима се вълнуват, тъй като Левски и ЦСКА в какъвто и спорт да играят, постоянно ще има интерес. 
 Димитър Ангелов: Дълго чакахме завръщането на Вечното дерби Димитър Ангелов: Дълго чакахме завръщането на Вечното дерби
Много хора ще чакат да видят по какъв начин ще свърши този мач. За нас като състезатели и като цяло хора в баскетбола е значимо залата да бъде цялостна. Това е значимо и за младите състезатели - ще ги стимулира и окуражи. Едно такова дерби и такава атмосфера ще е огромен плюс за тях. Беше време и се веселя отново, че към този момент сме двата тима в мъжкия баскетбол и съм сигурен, че занапред предстоят много забавни и оспорвани мачове сред двата отбора ", сподели Великов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР