Капитанът на Левски - Андриан Краев коментира равенството 0:0 срещу

...
Капитанът на Левски - Андриан Краев коментира равенството 0:0 срещу
Коментари Харесай

Краев: Нашата задача е да върнем стария Левски

Капитанът на Левски - Андриан Краев разяснява равенството 0:0 против Апоел Беер Шева.

" Мисля, че ние сме тимът, който би трябвало да съжалява, че не си тръгваме с победа. Важното е, че не загубихме. Не допуснахме заплаха пред нашата врата. Трябва да се възстановим от полета през вчерашния ден, от климата тук. Не беше добре за нас, не сме почивали. Условията, като се изключи стадиона, не бяха положителни. Ние сме футболисти на Левски и би трябвало да демонстрираме най-хубавото на терена.

Добре анализирахме Апоел, не мисля, че са ни изненадали. Играхме по-добре от тях. Тези обстановки може и да натежат, само че се надявам да не е по този начин и да ги победим в реванша. Малшанс, сигурен съм, че желаеха да вкарат. Има го във футбола, уповавам се идващия път да влязат.
 АПОЕЛ - Левски 0:0 в Лигата на конференциите
Силен Левски пропусна положителни благоприятни условия против АПОЕЛ и остави всичко за реванша

Реваншът е след седмица

Мисля, че като тим нашата задача е да върнем остарелия Левски. Обигран тим сме, от 2-3 години играем дружно. Липсваха ни контузените играчи, само че всички са на положително равнище. Марин също се контузи, само че Патрик се включи добре. С Дарлан и Асен ще се сработим и ще демонстрираме и по-добри игри.

Мога да прикани нашите почитатели да ни поддържат. Ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да се поздравим с триумф ", съобщи Краев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР