Капитанът на Левски Андриан Краев говори след загубата на своя

...
Капитанът на Левски Андриан Краев говори след загубата на своя
Коментари Харесай

Краев: Може да се борим за шампионската титла

Капитанът на Левски Андриан Краев приказва след загубата на своя отбор от Айнтрахт (Франкфурт). " Сините " отстъпиха с 0:2 и отпаднаха от Лигата на конференциите.

" Разочарованието е голямо, само че мисля, че би трябвало да се гордеем с нашето показване. Не знам какво не ни доближи. Може би техният опит и класа си споделиха думата. Помечтахме, само че едно пропукване ни коства мача. Преди това нямаха те чисти положения.
 Левски набеляза италиански нападател
Левски набеляза италиански нападател

Предричат му положително бъдеще

В подобен мач с подобен залог и такава страст е обикновено да има и сред нас искри. Това е в реда на нещата. В един моменти съдията също поизнерви мача.

Целта в този момент е напълно да насочим погледи към шампионата. Можем да се борим за първенци. Трябва да се възстановим бързо, чака ни мач след два дни и би трябвало да превключим на друга скорост.
 Чужди сътрудници наблюдават съществени играчи на Левски
Чужди сътрудници наблюдават съществени играчи на Левски

За интереса към Андриан Краев и Хосе Кордоба се знае от много време.

Можем да вземем единствено позитиви. С тези мачове ще израснем. Това е единствено плюс за нас. Една убеденост и самочувствие и мисля, че за шампионата ще го използваме.

Искам да благодаря на всеки един почитател, който ни поддържа. Невероятна поддръжка още от загрявката. Обастановката беше превъзходна. В хода на мача се поуспокоихме.

Не мога да разясня мой трансфер. Нямам отговор ", съобщи Анди Краев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР