Капитанът на Испания Серхио Рамос призова час по-скоро всички да

...
Капитанът на Испания Серхио Рамос призова час по-скоро всички да
Коментари Харесай

Рамос: Все едно сме на погребение

Капитанът на Испания Серхио Рамос прикани час по-скоро всички да не помнят тежкия миг около уволнението на Юлен Лопетеги в сряда. Досегашният селекционер беше изпъден, откакто се оказа, че без единодушието на управлението на федерацията се е договорил да поеме Реал Мадрид. На негово място беше назначен Фернандо Йеро.

“Усещането е като да сме в погребално бюро. Искам да се усмихнем и да обърнем тази страница, тъй като тя не беше приятна. Няма по-добър от Йеро, който да запълни празнината”, съобщи Рамос на формалната конференция преди конфликта с Португалия, който е през днешния ден от 21:00 часа.

“Лопетеги беше част от триумфите на тима до момента, само че Испания е над всичко - продължи бранителят на Реал Мадрид. - Надявам се, че отново ще имаме тим като преди. Няма смисъл да гледаме какво вършат другите, а да се фокусираме върху спортната част от нещата. Само ние сме тези, които могат да реализират нещо на терена. Когато Мондиалът приключи, всеки може да приказва каквото си желае.”

“Случилото се ще ни направи още по-единни - сподели още Рамос. - Нищо няма да ни промени. В съблекалнята няма никакво разцепление и проектът си е същият - да спечелим Световното състезание.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР