Капитанът на Интер в мачовете с Лудогорец – Андреа Ранокиа,

...
Капитанът на Интер в мачовете с Лудогорец – Андреа Ранокиа,
Коментари Харесай

Андреа Ранокиа: Мачът с Юве е дуелът на истината

Капитанът на Интер в мачовете с Лудогорец – Андреа Ранокиа, не има вяра, че ще има огромна разлика в идната среща с Ювентус, откакто дуелът ще се играе без аудитория. Бранителят счита, че „ това е мачът” в Италия.

Както е известно, „ нерадзурите” надделяха родния първенец с 2:1 в мач-реванш от Лига Европа на „ Сан Сиро”. Срещата с „ орлите” също се игра на празни трибуни в четвъртък, защото Северна Италия е обхваната от ковид.

„ Не сме обезпокоени, че ще играем без аудитория. Трябва да запазим фокуса си. С Лудогорец също бяхме без аудитория, само че продължихме напред”, сподели Ранокиа пред Sky Sport Italia.

„ Сега ни следва доста значим мач, който е „ най-големият” в Италия – Ювентус против Интер. Изправяме се против огромен тим, само че сме подготвени да се надиграваме. Не знам дали неналичието на хора ще направи разлика, защото тази среща е специфична постоянно. Тъжно е, че няма да има атмосфера в подобен превъзходен мач, само че това няма да повлияе на мотивацията ни, защото е Дерби д’Италия”, установи още бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР