Капитанът на Интер Мауро Икарди не страда от липса на

...
Капитанът на Интер Мауро Икарди не страда от липса на
Коментари Харесай

Икарди намекна, че Меси вече е един от проблемите на Аржентина

 Реал Мадрид хвърли око на Мауро Икарди
Капитанът на Интер Мауро Икарди не страда от липса на самочувствие, което е изцяло целесъобразно с оглед представянето му на терена.

Нападателят пропусна международното състезание в Русия, като импровизирано се говореше, че повода е нежеланието на мегазвездата Лионел Меси той да попадне в състава. Със промяната на треньора Хорхе Сампаоли Икарди се върна в националния тим, а тази нощ заби и първия си гол за " албиселесте " при триумфа с 2:0 над Мексико в контрола.

Това се случи още във втората минута на мача в Мендоса, а крайният резултат оформи Пауло Дибала, за който това също беше първи гол с националния.

" Голът беше нещо, което чаках и съм благополучен. За един нападател е извънредно да не вкарва. Надявам се да е първият от многото, които ще отбележа за Аржентина ", сподели Икарди, след което разяснява атмосферата в тима.

" Чувствахме се превъзходно, което е хубаво. Бях в националния тим и в предишния цикъл, само че атмосферата не беше добра, нямаше другарство и дух. Надявам се тази атмосфера да се резервира. В момента имаме млад състав, разбираме се чудесно, резултатите ни са положителни. Преди, с опитните играчи не беше по този начин. Всички разбираме, че това е ново начало и се опитваме да спечелим доверието както на треньора, по този начин и на съотборниците си ", разяснява Икарди. Той въпреки всичко прояви дипломатичност и не атакува непосредствено Меси, а изрази вяра звездата на Барселона да се завърне след Нова година.

Любопитен факт е, че такава звезда като Икарди има едвам осем мача за Аржентина. Медиите спекулират, че една от аргументите за това да не бъде викан, е недоволството на Меси от обстоятелството, че точно той раздели актуалната си половинка Уанда Нара с някогашния национал на Аржентина Макси Лопес.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Wanda nara (@wanda_icardi) на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР