Капитанът на Интер Мауро Икарди направи интересно разкритие относно бъдещите

...
Капитанът на Интер Мауро Икарди направи интересно разкритие относно бъдещите
Коментари Харесай

Икарди: Аз не съм Тоти, няма да играя до 40

Капитанът на Интер Мауро Икарди направи забавно разобличаване по отношение на бъдещите си проекти. Аржентинецът бе прям, че не чака да реализира дългоденствие в кариерата си като това на отдръпналата се икона на Рома Франческо Тоти.

Бившият италиански национал игра за „ джалоросите” до 40-годишна възраст, а Икарди чака доста по-рано да завърши с футбола. От началото на сезона 24-годишният южноамериканец има към този момент 11 гола в 10 турнирни мача и привидно нямаше мотиви да приказва за евентуалното си отричане.

Уанда означи полугола в леглото хеттрика на Икарди

„ Аз виждам себе си тук, в Интер. Искам да остана още дълго време”, разяснява миналия през школата на Барселона футболист. „ Искам да печеля нещо с този клуб, само че няма да играя футбол до 40. Не съм като Тоти.”

„ Няма да бъда треньор или шеф. Не мисля, че сходни функции ще ми харесат. Мисля, че просто ще бъда баща вкъщи при моето семейство.”

Съпругата-агент на Икарди: Той може да остане вечно в Интер

„ Не ми съставлява компликация да бъда капитан на Интер. Имам характера, с цел да извършвам отговорностите си елементарно. Да съм капитан на Интер е моята задача, а аз се гордея с всичко това”, приключи Икарди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР