Капитанът на Хърватия Лука Модрич беше движещата сила на тима

...
Капитанът на Хърватия Лука Модрич беше движещата сила на тима
Коментари Харесай

Модрич: Понякога не побеждава по-добрият

Капитанът на Хърватия Лука Модрич беше движещата мощ на отбора по пътя към огромния край на Мондиал 2018. Въпреки провалянето от Франция (2:4) в сблъъска за купата, русокосият халф още веднъж се показа на висота, а след мача получи премията за най-хубав футболист на шампионата.

" Сам по себе си този приз няма по какъв начин да оправи настроението ми, тъй като загубихме. Всичко, което желаех, беше да спечелим купата. Мисля, че нямахме шанс. И всички в нашия тим са на същото мнение. Бяхме по-добри от французите, само че, уви, във футбола не всякога по-добрият побеждава ", съобщи тъжният Модрич.

" Вторият позволен гол беше ключчовият миг в мача. Бяхме неприятно сюрпризирани, че съдията реши да употребява VAR. И освен това, като цяло имаше странни съдийски решения. Преди първия гол на французите въобще нямаше нарушаване. Върнахме се в мача и играхме в действителност добър футбол, а съдията даде дузпа за Франция. Такива обстановки напряко убиват пострадалите тимове ", оплака се хърватската звезда.

" Не е допустимо постоянно да вършим обрати. Сражавахме се до последно. Гордеем се с постигнатото и с играта си във финала. Жалко, че това не беше задоволително ", добави Модрич.
Мондиал 2018 final кръг, неделя 15 юли  Франция 4:2краен резулат  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР