Капитанът на говори след победата на неговия тим срещу в

...
Капитанът на говори след победата на неговия тим срещу в
Коментари Харесай

Илиев: Надявам се отборите в елита по-бързо да достигнат нивото на Лудогорец

Капитанът на приказва след успеха на неговия отбор против в мач от четвъртия кръг на efbet Лига. " Смърфовете " са постановиха с 2:1, като точно Илиев съумя да вкара победното попадение. Той разяснява още идните мачове на националния тим, жребия на Локомотив в Лига Европа и съперничеството на отбора с.

" Смятам, че всеки извикан футболист в националния отива оптимист. Ирландия и Уелс не са някакво чудовище, ясно е че са класни тимове, само че мисля, че единствено физически ни превъзхождат. Като техника не са кой знае какво. Всеки ще даде максимума от себе си и се надявам да се противопоставим сполучливо. Сега ще играем и плейоф за Европейско състезание тъкмо поради положителното показване на тима в миналогодишното издание на Лигата на нациите. Оптимист съм и считам, че идват млади футболисти, които имат качества и постоянно съм се надявал националният тим да тръгне нагоре. Мисля, че е моментът към този момент да хванем този късмет. На два мача в България сме от това да имаме късмет да отидем на огромен конгрес ".

" Трябва да изчакаме жребия за Лига Европа. Има тимове, които наподобяват непреодолими, само че футболът е дотам непредвидим в Европа, че като се изключи 4-5 тима, които са доста гръмки имена, могат да станат всевъзможни сензации. Надявам се да се паднем в Пловдив единствено. Играем с повече самочувствие тук. От историята се знае, че Локомотив играе по-трудно като посетител в евротурнирите. Мисля, че имаме късмет да се опънем на всички тимове. Надявам се на противник, който е близо до нашите качества и можем да победим или да се получи някой класен мач. Пожелавам си Жалгирис у дома или у дома, това са ми двата разновидността ".

" Мачът в Европа бе тежък и този през днешния ден също бе подобен, само че тимът демонстрира класа и самочувствие. Тренираме статични положения, веселя се, че ми разреши да удрям втория фаул и съумях да донеса трите точки. За мен персонално обаче е по-важно Локомотив да победи, имаме доста класни нападатели, които умеят да вкарват. Що се отнася до мачовете ни с Лудогорец, няма кой знае каква разлика. Последните две години сме равностойни или дори ги надиграваме. Футболът обаче не е единствено мачове посред, а Лудогорец съумяват да покажат положителни мачове през целия сезон. Те имат доста опит, класа и не мисля, че Локомотив още може да се мери. Малко е срамно 10 години поред да има и еднакъв първенец. В България постоянно е имало битка, а в последните сезони това липсва. Винаги, ЦСКА, било то и, са се борели. Дано колкото се може по-бързо тимовете да се приближат до Лудогорец, с цел да има по-оспорвано състезание ". efbet Лига 4 кръг, неделя 30 август  Локомотив (Пловдив) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР