Капитанът на Германия от Мондиале'90 Лотар Матеус разкритикува Йоахим Льов

...
Капитанът на Германия от Мондиале'90 Лотар Матеус разкритикува Йоахим Льов
Коментари Харесай

Лотар Матеус изригна: Льов трябваше да обнови отбора

Капитанът на Германия от Мондиале'90 Лотар Матеус разкритикува Йоахим Льов и футболистите от Бундестима след провалянето от Южна Корея с 0:2, което изхвърли международните първенци от Мондиал 2018.

" Бяхме прекомерно уверени, прекомерно уверени. Не показахме немския нрав, не приказвам единствено за през днешния ден, а за трите мача. Това не беше немски тим. Може би Йоги Льов не откри време да подмени поколението, имаше прекомерно доста играчи от 2014 година. Липсваше ни скорост, мощност. Този тим направи наопаки всичко, което сме правили през последните 30-40 години, поради което не съм отчаян от отпадането.

Нормално е да отпаднем след такава игра. Съжалявам, несъмнено, само че това е ситуацията. Това е резултат и на обстановката в европейските клубни шампионати. Само Байерн е в топ 8 на Европа, другите ни тимове губят от шведи, украинци, словенци. Гледаме Бундеслигата - доста голове, млади играчи, цялостни игрища и си споделяме: " Е, всичко е наред, чудесни мачове вършим ". Да, само че на интернационалното поле се вижда. Само Нойер се бореше за тима ", сподели носителят на " Златната топка " след срамната загуба.
Мондиал 2018 3 кръг, сряда 27 юни  Южна Корея 2:0краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР