Капитанът на Джордан Хендерсън коментира битката за титлата в ,

...
Капитанът на Джордан Хендерсън коментира битката за титлата в ,
Коментари Харесай

Хендерсън: Надяваме се на помощ от Астън Вила

Капитанът на Джордан Хендерсън разяснява борбата за купата в, която остава открита до последния кръг. Късно нощес завоюва с 2:1 против и редуцира изоставането си от водача на 1 точка. Така всичко ще се реши в последния кръг, когато приема и при триумф ще завоюва купата.
 Експериментален Ливърпул се приближи на точка до Манчестър Сити, ориста на купата ще се реши в последния кръг Експериментален Ливърпул се приближи на точка до Манчестър Сити, ориста на купата ще се реши в последния кръг
“Момчетата бяха превъзходни след толкоз промени в състава. Бориха се от началото до края и бяха възнаградени. Работихме добре през целия сезон. За нас в този момент всеки мач е като край. Нямаме право на разпределяне. Можем да си го позволим едвам след финала на Шампионската лига. Много е тежко.

в никакъв случай не губи точки. От време на време някои от нас гледат техни мачове. Не е прелестно да виждаш какъв брой добре игрят. Аз персонално превключвам на детски канал. Реално се включихме съществено в борбата за купата през януари и се вложихме на 100 %. Изоставахме съществено, само че доведохме нещата до това всичко да се реши в последния кръг. Надяваме се да ни помогне в последния кръг ”, разяснява.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР