Капитанът на даде мнението си след победата над с 2:1.

...
Капитанът на даде мнението си след победата над с 2:1.
Коментари Харесай

Неделев: Ако нашият вратар не беше спасил дузпата, нямаше да спечелим

Капитанът на даде мнението си след успеха над с 2:1. Националът похвали вратаря на " канарчетата " за избавената дузпа, бита от. Според Неделев ботевистите са посочили по-добър футбол след почивката.
 Ботев е новият стопанин на Пловдив - доста страсти, три гола и пропусната дузпа беляза дербито Ботев е новият стопанин на Пловдив - доста страсти, три гола и пропусната дузпа беляза дербито
" Поздравявам най-много нашия вратар, тъй като в случай че не беше избавил дузпата, може би нямаше да спечелим този мач. Радвам се, че успяхме да спечелим и да задържим третото място. Нормално е пред наша аудитория, когато гостуващият тим пропусне дузпа, да се съвземем, след дузпата се съвзехме и успяхме да вкараме гол. Имаме футболисти, с които можем да играем добър футбол.
11  Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив)
Да, в действителност доста се накъсваше мача, изключително през първата част, само че подобен е футболът. Мисля, че започнахме добре втория полусезон - от три мача имаме седем точки. Днес второто полувреме започнахме да се напасваме в нашия жанр, уповавам се в идващите мачове към този момент да играем нашия си жанр ", съобщи любимецът на агитката на " жълто-черните ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР