Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета призова съотборниците си да покажат

...
Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета призова съотборниците си да покажат
Коментари Харесай

Аспиликуета: В труден период сме

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета прикани съотборниците си да покажат незабавна реакция, откакто изгубиха лидерската си позиция във Висшата лига и приключиха втори в групата си в Шампионска лига.

Европейският клубен първенец на два пъти пропиля задатък в резултата в Русия в сряда при зрелищното тъждество 3:3 със Зенит Санкт Петербург, като завърши на второ място в група Н на конкуренцията, което значи, че може да срещне тимове като Байерн Мюнхен или Реал Мадрид в осминафиналната фаза.

Разочароващият резултат пристигна след свличането до трето място в класирането на Премиършип след съботното проваляне от Уест Хем с 2:3, което докара и до повреждане на впечатляващите отбранителни индикатори до тук през сезона. Момчетата на Томас Тухел, които одобряват Лийдс в събота, са без победа в три от последните си пет мача във Висшата лига. Аспиликуета упорства за реакция от Челси, който е на две точки зад новия водач в шампионата и настоящ първенец Манчестър Сити.

Cesar Azpilicueta urges Chelsea response after slip-ups via
— Nigeria Newsdesk (@NigeriaNewsdesk)
„ Истина е, че се намираме в сложен интервал. В последните два мача представянията ни не са задоволително положителни и това даде отражение и на резултатите. Трябва да покажем реакция. Има доста още защо да играем и да се борим. Във футбола би трябвало да приемеш тези несполуки, да ги анализираш и да се подобриш. Нуждаем се от това всички да станат по-остри, както самостоятелно, по този начин и като тим. Да се надяваме, че ще стартираме да го вършим от събота. Трябва да възвърнем тази стабилност в целия тим “, стартира испанският национал.

„ Знаем, че не сме на топ равнището си сега. Трябва да покажем реакция в събота пред нашите почитатели, и всички дружно да се опитаме да стигнем до успеха и да демонстрираме добра игра от първата минута. От там и да стартираме да построяваме нашето самочувствие “, добави Аспиликуета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР