Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета е в напреднали преговори с

...
Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета е в напреднали преговори с
Коментари Харесай

Барселона е в напреднали преговори с капитана на Челси

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета е в напреднали договаряния с Барселона за трансфер през идващото лято. Защитникът, който дойде в Лондон през 2012 година от Олимпик Марсилия, има контракт единствено до края на сегашния сезон.

Това ще разреши на клубове отвън Обединеното кралство да подпишат прелиминарен контракт с испанеца още през идващия месец. Сега „ El Nacional “ твърди, че към този момент Аспиликуета е в напреднали договаряния с каталунския гранд. Вестникът показва, че треньорът Шави Ернандес персонално упорства договорката да бъде осъществена, като президентът на клуба Жоан Лапорта също е дал своето единодушие.

Евентуален трансфер на Аспиликуета обаче би довело до края на краткосрочното завръщане на Дани Алвеш в клуба. Бразилецът подписа с Барселона по-рано тази година, само че не може да играе до януари. Ако свободният трансфер на Аспиликуета бъде финализиран, това няма да значи възобновяване на контракта за Алвеш след лятото, добавя изданието.

Аспиликуета получи капитанската лента от Томас Тухел този сезон, само че неотдавна той беше оставен отвън състава. 32-годишният футболист се появи единствено в един от последните седем мача на Челси във Висшата лига, като остана на пейката за шестте дуела, които пропусна.

Cesar Azpilicueta is reportedly in 'advanced' talks with Barcelona, as his Chelsea contract runs out this summer
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР