Капитанът на Ботев (Пловдив) Виктор Генев говори за нагласата на

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Виктор Генев говори за нагласата на
Коментари Харесай

Виктор Генев: Спечелването на Купата през 2017-а година с Ботев е един от най-паметните ми моменти

Капитанът на Ботев (Пловдив) Виктор Генев приказва за настройката на отбора за идните мачове от шампионата за Купата на България. " Канарите " започват на следващия ден присъединяване си в конкуренцията с посещение на Черноморец (Балчик). Двубоят е от 12,30 часа.
Прочетете още
" Мотивацията е много сериозна. Турнирът за Купата на България е малко по-специален. Концентрирани сме и отиваме да спечелим мача. Напълно съществено се обръщаме към всеки един дуел. Ще се опитаме да стигнем допустимо най-далеч. Няма място за подценяване ", показа в предаването " Домът на футбола " по Диема спорт централният бранител.

Той бе запитан и за спомените си от деня, когато подвигна точно Купата на България с Ботев Пловдив. Това стана през 2017 година, когато жълто-черните победиха Лудогорец с 2:1 на националния стадион " Васил Левски ".

" Специално за този дуел мога да заявя, че е един от най-паметните в моята кариера, като футболист и като човек. Мачът беше много сложен. Няма по какъв начин да няма неспокойствие. Спомням си дуела, тези страсти остават за цялостен живот ", добави Виктор Генев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР