Капитанът на Ботев (Пловдив Лъчезар) Балтанов призна в интервю за

...
Капитанът на Ботев (Пловдив Лъчезар) Балтанов призна в интервю за
Коментари Харесай

Балтанов разкри какво е попречило на Желко Петрович в Ботев

Капитанът на Ботев (Пловдив Лъчезар) Балтанов призна в изявление за " Канал 3 ", че тимът е в най-лошия си интервал, откогато той е в клуба, само че новият треньор Ферарио Спасов дава успокоение и убеденост. Капитанът на " канарчетата " разкри за какво отборът записа незадоволителни резултати, до момента в който бе воден от Желко Петрович.

Лъчезар Балтанов се върна към интервала под управлението на черногорския треньор и разкри какъв е бил казусът при него.

" Проблемът беше чисто психически. Петрович имаше доста огромно предпочитание. Постоянно разговаряше с нас, обясняваше ни по какъв начин желае да играем и какво да вършим. Наистина, доста искаше, само че просто по този начин се случиха нещата - отрицателни резултати, в някои мачове нямахме и шанса да победим и се натрупа напрежение. Човекът имаше доста огромно предпочитание, само че просто не му потръгна. Имал съм доста диалози с него, само че просто не се получиха нещата. Пожелавам му шанс, той в действителност имаше извънредно предпочитание да помогне на Ботев ", съобщи Балтанов.
 Ботев (Пловдив) - Арда (Кърджали) @@@
След промяната на Желко Петрович с Ферарио Спасов Ботев игра добре и с въодушевление, само че загуби от Лудогорец с 0:1, а по-късно приключи наедно против Арда 1:1. Балтанов показа какво е трансформирал новият треньор след идването си.

" Ферарио Спасов доста натъртва върху физическата подготовка. Вдъхва ни успокоение, споделя ни, че знае опциите на всички тук, да не се тормозим, посочили сме, че сме положителни футболисти. На нас ни трябваше успокоение и сигурност. Трябва ни една победа, с цел да се отърсим от цялото това напрежение, което се сътвори. Откакто съм тук, това е най-тежкият ми интервал. Аз се надявам, че Ботев ще излезе от това състояние ", безапелационен е капитанът на Ботев.
efbet Лига 15 кръг, сряда 6 ноември  Дунав 13:00предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР