Капитанът на Барселона Серхио Бускетс все още мисли къде да

...
Капитанът на Барселона Серхио Бускетс все още мисли къде да
Коментари Харесай

Капитанът на Барселона има шест предложения

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс към момента мисли къде да продължи кариерата си. Договорът на 34-годишният състезател с каталунците изтича в края на сезона и той може да напусне като свободен сътрудник. Барса има предпочитание да го задържи и е отправил предложение за една година плюс алтернатива за още една, основана на броя на мачовете, в които той играе.

Бускетс обаче има много предложения от чужбина, като много от тях са от клубове отвън Европа. Интер Маями има сериозен интерес към него, а неотдавна в борбата се включи и ФК Торонто.

От Саудитска Арабия също имат огромно предпочитание той да заиграе там. Клубът на Кристиано Роналдо Ал-Насър има подготвена оферта, съгласно която Бускетс ще вземе 36 милиона евро в границите на два сезона. Местният му съперник Ал-Хилал, който се пробва да притегли Лионел Меси, също има интерес към него. Ал-Шабаб е различен клуб от страната, който ще направи опит да го притегли.

Европейски клубове също наблюдават обстановката, само че Бускетс няма предпочитание да играе за различен клуб в Европа с изключение на за Барселона. Играчът няма да избързва с решението си може да го вземе в края на сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР