Капитанът на Барселона Лионел Меси е в напреднали преговори с

...
Капитанът на Барселона Лионел Меси е в напреднали преговори с
Коментари Харесай

Меси и Барселона са на финалната права за новия договор

Капитанът на Барселона Лионел Меси е в напреднали договаряния с управлението на клуба за нов контракт, само че към момента има значими детайлности, които следва да бъдат конкретизирани, твърди „ Sky Sports “.

Lionel Messi is in advanced talks with Barcelona about a new contract - but there are still important details yet to be agreed with the current deal close to expiring
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Аржентинският нападател се чака да подпише нов договор за две години. Настоящият му подобен обаче изтича след единствено шест дни, като желанието и на двете страни е да реализират съглашение до края на месеца, с цел да не може Лео да стане свободен сътрудник.

В същото време италианският публицист Николо Шира написа, че Меси и Барселона са постигнали единодушие по параметрите на новия контракт, само че не разкрива елементи по договора. Според него обаче договорката е реалност и Меси ще продължи да носи фланелката на Барселона.

В момента Меси играе на шампионата Копа Америка с националния тим на Аржентина. Носителят на шест "Златни топки " има 778 мача и 672 гола за Барселона във всички шампионати от 2004 година насам.

Done deal and confirmed! Lionel agreed personal terms with to extend his contract. Leo&Barça is a NeverEnding story...
— Nicolò Schira (@NicoSchira)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР